Site pentru centrul service Bomba

Următorul Icon

2022

Centrul service Bomba activează în tandem cu reţeaua de supermarketuri de electrocasnice Bomba. De aceea pentru site-ul bomba.md noi am dezvoltat un site al centrului service. Designul site-ului este realizat în aceeaşi gamă cromatică şi stilistică, pentru a demonstra legătura şi a mări nivelul de încredere al vizitatorilor.

Materialele de pe site sunt structurate astfel încât fiecare utilizator poate găsi cu ușurință informațiile de care are nevoie. Informațiile sunt prezentate pe scurt și concis, iar acolo unde este posibil, am plasat pictograme grafice sau imagini pentru a facilita orientarea utilizatorului pe site. Informaţiile relevante le-am evidenţiat prin culoare.

Site-ul l-am dezvoltat în conformitate cu criteriile clientului:

  • am făcut un site, care este ușor de navigat;
  • am identificat principalele informații vizuale;
  • am dezvoltat un design uşor de recunoscut.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next