Site web pentru importatorul și distribuitorul de bere

Următorul Icon

2022

Compania Pinta Perfecta este specializată în importul și distribuţia berii. Compania importă bere bună, așa că sarcina noastră a fost de a dezvolta un site web, unde produsele ar fi prezentate într-o manieră atractivă. Clientul ne-a cerut să acordăm o atenție deosebită designului. Am refăcut şi-am ajustat machetele de proiect de mai multe ori, ţinând cont de obiecţiile clientului, care avea o concepţie a sa despre cum ar trebui să arate site-ul. Crearea software-ului a luat mult mai puțin timp decât dezvoltarea designului.

Ca rezultat, am realizat un site elegant, cu un catalog de produse și posibilitatea de a plasa o comandă. Iar pentru cei care nu le place să cumpere pe Internet, există o secțiune „Unde se poate cumpăra", în care pe o hartă confortabilă este afișat plasamentul magazinelor care vând berea companiei.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next