Site pentru companie de construcții

Următorul Icon

2022

În procesul de elaborare a site-ului pentru compania PAM-Construct, a fost pusă sarcina familiarizării utilizatorului cu produsele și serviciile companiei, fără detalii suplimentare.

Noi am conceput structura site-ului în așa fel încât utilizatorul să găsească ușor informația necesară. Navigarea pe site și trecerea dintr-un compartiment în altul sunt clare la nivel intuitiv și nu generează întrebări. Informația textuală este prezentată succint și laconic. Reieșind din doleanțele clientului, noi am elaborat și am formulat textele pentru site în limba rusă, pentru a prezenta cu maxim laconism datele necesare. Abundența de informație grafică conferă site-ului lejeritate în captare. Pe fiecare pagină a site-ului, am introdus forma de conexiune inversă, pentru comunicarea cu reprezentanții companiei.

Site-ul PAM-Construct reprezintă un site despre serviciile și produsele companiei, care prezintă, succint și laconic, informația destinată potențialilor clienți ai companiei. Am elaborat și am pus în aplicare atât versiunea pentru desktop a site-ului, cât și cea adaptivă, având grijă de utilizatorii tuturor dispozitivelor.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next