Site pentru fabrica de cusut haine

Următorul Icon

Compania FX-Textil se specializează în cusutul hainelor, și anume, costume pentru bărbați și uniforme școlare pentru copii. Principala cerință în cadrul creerii site-ului pentru o astfel de companie este un catalog convenabil de produse.

Pentru FX - Textil a fost conceput un site simplu, dar frumos și convenabil. În cadrul site-ului totul a fost realizat simplu și accesibil. Catalogul de produse este structurat în așa fel încât utilizatorul poate găsi cu ușurință modelele ce prezintă interes pentru el. Pentru confort maxim, am implementat un mod de previzualizare a modelelor fără a merge direct la pagina acestui produs . Puteți vizualiza imaginea mărită a modelului pentru a decidă dacă doriți să obțineți mai multe informații cu privire la acest produs. În cadrul vizualizării fiecarui model imaginea este disponibilă în dimensiune mare, care permite să ia în considerare toate detaliile.

Pe lîngă elaborarea site-ului, după cererea clientului, noi am completat conținutul textual al site-ului, inclusiv cu traducere in limba a doua.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next