Site-ul companiei Ecaterix

Următorul Icon

2022

Compania Ecaterix este unul din cei mai mari furnizori de accesorii și feronerie pentru ferestre de pe piața Republicii Moldova. La elaborarea site-ului a fost necesar de a prezenta într-un mod cât mai comod posibil catalogul de accesorii, propuse de companie.

Am elaborat un design simplu și am realizat un catalog de mărfuri comod pentru utilizatorul final. Navigarea prin catalog se efectuează nu doar pe categorii de mărfuri, dar există posibilitatea de a selecta mărfurile după țări sau producători. Acest fapt permite oricărui utilizator să găsească repede și simplu toate accesoriile necesare.

Pentru partenerii companiei este prevăzută autorizarea cu posibilități ascunse. Partea administrativă comodă permite nu numai de a adăuga și elimina mărfuri, stabili prețurile și completa descrierea mărfurilor, dar și de a indica apartenența mărfii la noutăți, hituri ale vânzărilor etc.

Site-ul companiei este simplu, dar extrem de funcțional. Toată informația este prezentată comod, dar și simplu de completat. De aceea clientul în continuare are posibilitatea de a actualiza informația de pe site, pentru a nu duce în eroare la rândul său utilizatorii.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next