Site-ul pentru Andy's Pizza

Următorul Icon

2022

Andy’s Pizza este una din cele mai mari rețele de restaurante nu doar din Chișinău, ci și din întreaga Moldovă. Site-ul companiei avea nevoie de renovare: modificarea design-ului și părții funcționale, nu doar în restaurante, ci și în reprezentarea online.

Actualmente aspectul exterior al site-ului corespunde tendințelor moderne, însă nu este supraîncărcat. Atenția este îndreptată bucatelor restaurantelor, dar nu elementelor de design. Simplu, elegant, frumos.

Partea funcțională a site-ului este mult mai simplă și clară. Una din inovațiile elaborate este prezentarea prînzurilor. Acum poți vedea ce fel de prînz poți comanda astăzi, ce va fi oferit mîine ș.a.m.d. Vizitatorii site-ului nu mai trebuie să calculezi săptămînile pare și impare. Totul este simplu și clar.

La perfectarea comenzilor online clientul are posibilitatea de a verifica statutul comenzii, legat de cartela de reducere. Partea administrativă poate fi caracterizată ca fiind clară la nivel intuitiv și simplă în aplicare.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next