Site-ul pentru agenția de headhanting și recrutare a personalului

Următorul Icon

2022

Pentru elaborarea site-ului la noi s-a adresa o companie care se ocupă profesional de recrutarea personalului. Sarcina pusă în fața noastră era de a elabora un site, scopul căruia era de a aduce la cunoștința potențialilor utilizatori informația despre companie și serviciile acesteia.

Pentru a face site-ul mai ușor de reținut, am pus accent pe un design stilat cu elemente colorate. Pentru comoditatea utilizatorilor, am prevăzut o navigare comodă cu posibilitatea de a vizualiza posturile vacante pe categorii. A fost de asemenea realizată opțiunea de a trimite CV-ul pentru oricare din posturile vacante expuse. CV-ul se anexează direct la cererea concretă, fapt care nu implică necesitatea de a scrie o scrisoare, cu indicarea postului vacant etc.

Site-ul a fost elaborat în trei limbi și este un mijloc comod de studiere și prelucrare a informației, atît de către utilizatorii site-ului, cît și de angajații agenției.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next