Site-ul rețelei de restaurante La Plăcinte

Următorul Icon

2022

Rețeaua de restaurante de bucătărie națională La Plăcinte a comandat elaborarea site-ului pentru România.

Design-ul stilat și totodată simplu nu sustrage atenția utilizatorului, de aceea centrul site-ului rămân a fi bucatele restaurantului. Elementele aprinse sunt butoanele pentru adăugarea produselor în coș. Ideea principală a site-ului este realizată: atenția principală a utilizatorului este îndreptată spre bucatele restaurantului. Avantajul principal al site-ului este posibilitatea de a comanda bucatele chiar de pe prima pagină a site-ului, fără a trece în meniu.

Pentru doritorii de a vizita restaurantul este elaborată o hartă comodă a amplasării restaurantelor. Este suficient să se indice orașul, opțiunile obligatorii (de exemplu, existența terasei sau a terenului de joc) și să se aleagă restaurantul care este cel mai comod pentru vizitare.

Am realizat și un cabinet personal comod, unde utilizatorii pot să vizualizeze comenzile precedente, să salveze bucatele în categoria preferate etc. Site-ul comod și stilat, indiscutabil va deveni o sursă pentru comenzi în rețeaua de restaurante.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next