Site-ul web de piese auto Tehnovans

Următorul Icon

2022

Compania Tehnovans se specializează în domeniul livrărilor pentru camioane, iar în catalogul companiei puteți găsi mai mult de 60,000 titluri de piese de schimb. Întreg catalogul se sincronizează cu programul clientului pentru ca informația referitor la disponibilitatea bunurilor în depozite să fie mai ușor de actualizat.

Pentru ca clienții să se orienteze mai ușor în catalogul enorm al companiei, noi am realizat o modalitate mai ușoară de căutare. Căutarea este posibil de efectuat după anumiți parametri cum ar fi: conform numărului piesei sau după titlul piesei. Pentru realizatori sunt prevăzute condiții speciale, care vor fi posibil de vizualizat doar dacă a fost aprobat accesul în informația secretă pentru realizatori. Am elaborat un sistem de prelucrare a datelor chiar pe panoul de control al site-ului web. Aceasta permite eficientizarea lucrului cu comenzile, acordarea statutului necesar, filtrarea comenzilor după dată și client.

Am îndeplinit cu succes sarcinile puse la elaborarea site-ului web, de aceea utilizarea site-ului este comodă membrilor companiei, clienților și realizatorilor.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next