Turism de golf în Turcia împreună cu Vixgolf

Următorul Icon

2022

Astăzi cea mai ușoară modalitate de a transmite informația unui potențial client este internetul. De aceea clientul nostru, pentru care noi am elaborat site-ul pentru agenția turistică, a apelat la serviciile noastre pentru crearea site-ului pentru o nouă direcție – și anume cea de turism de golf.

Luând în considerație că potențialii clienți sunt persoane înstărite, o deosebită atenție acordăm designului. Accesând site-ul nostru, vizitatorii vor înțelege de la bun început că serviciile companiei sunt servicii de clasa premium.

Site-ul este foarte ușor de navigat și informația referitor la terenurile de golf, precum și lista turneelor de golf, este foarte ușor de găsit, dar și de a alege pachetul de servicii potrivit, care include cazarea în hotel și organizarea partidelor de golf. Dacă sunteți amatori ai golfului și doriți să petreceți minunat timpul în Turcia – veți găsi neapărat o opțiune pe placul dumneavoastră!

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next