Site web pentru brokerul de asigurare RCA.md

Următorul Icon

În primul rând, RCA.md s-a adresat cu rugămintea să corectăm calculul costului asigurărilor, deoarece formulele de calcul s-au modificat. Am îndeplinit sarcina, am găsit limbaj comun și am continuat să lucrăm împreună. O altă sarcină a fost actualizarea designului și funcționalităţii site-ului.

Am avut o sarcină dificilă de a simplifica procedura de trimitere a cererii de procurare a unei asigurări. Prin urmare, am elaborat mai multe modalități de a trimite o cerere. Utilizatorul o alege pe cea mai comodă pentru el. Cererea mai poate fi trimisă şi completând un formular online, pe care îl încărcăm treptat și afișăm ce ar mai trebui de completat în funcție de datele deja introduse. Site-ul a devenit mult mai comod de perceput și mai simplu pentru utilizatori.

Iar „în spatele scenei” a rămas procesarea și sortarea comodă a cererilor în zona de administrare a site-ului și calculele complexe, și funcţiile, graţie cărora utilizatorul află costul asigurărilor în diferite companii și ce poate alege drept cadou dacă comandă o asigurare. Ușor și convenabil!

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next