Site web pentru un hotel în centrul Istanbulului

Următorul Icon

Atunci când ni s-a cerut să realizăm un site web pentru hotelul Tria din Turcia, am decis că acesta trebuie să transmită în primul rând atmosfera și starea de spirit a hotelului în sine. În acest scop, am studiat cu atenție materialele disponibile, fotografiile camerelor și ale holului, ale restaurantului și ale micului dejun înainte de a începe lucrările.

Am realizat site-ul exact așa cum și l-a imaginat clientul: cald, atmosferic și confortabil. În spatele acestei atmosfere se află toate funcționalitățile necesare: multilingvism, posibilitatea de a adăuga informații utile, integrarea serviciului de rezervare a camerelor, sistemul de notificare a rezervărilor interne, conectarea modulului Instagram.

Simplu și plin de atmosferă, site-ul vă invită să vă cufundați nu numai în împrejurimile hotelului, ci și în întregul oraș.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next