Transferul comenzilor de pe website pentru burger.md

Următorul Icon

2022

Când am fost contactați de compania burger.md, aceștia aveau deja un site web cu posibilitatea de efectuare a comenzilor, însă s-au confruntat cu problema transferului comenzilor către sistemul iiko. Astfel, au apelat la noi anume pentru o soluționarea acestei probleme. Am reproiectat complet partea funcțională a site-ului, păstrând designul.

Am făcut site-ul comod de utilizat și pentru angajații companiei. Aceștia nici măcar nu trebuie să învețe cum să adauge informații pe site și să le ajusteze. Am stabilit o conexiune între site și sistemul iiko în care lucrează clientul. Datele privind prețurile și felurile noi de mâncare apar în mod automat pe site, iar comenzile de pe site ajung în sistemul iiko la fel în regim automat. Procesul de administrare și procesare a comenzilor nu s-a schimbat.

Simplu și comod pentru angajații și clienții companiei - o combinație excelentă!

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next