Web magazin de suvenire

Următorul Icon

2022

8-print.ru

În cadrul web magazinului 8-prit.ru puteți găsi tricouri, căni, huse pentru iPhone cu desene originale avind diverse tematici.

Noi am creat site pentru web magazin într-un stil relevant și accesibil. Site-ul deține opțiunea de a comanda ,prin intermediul aplicației constructorului online de suvenire, produse finite cu propriul design . Daca alegerea este făcută, plasați comanda pe site. Datorită posibilității de a solicita livrare, nu ve-ți pierde timp pentru a merge și a ridica comanda. Pentru locuitorii din unele orașe în care există puncte de eliberare de comenzi, am făcut o hartă pe care se poate vedea nu numai locația aflării acestor unități, dar și traseul convenabil clientului în funcție de poziționarea sa la moment.

Am ținut cont de toate doleanțele clientului atît în aspect de design cit și structural și respectiv clientul a fost mulțumit de produs. Prezentarea unui service convenabil,clientul a solicitat mai întîi de toate un site accesibil. Si aceasta am obținut!

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next