Site pentru compania Casa Inteligentă

Următorul Icon

Sistemele de administrare a instalațiilor casnice Casa Inteligentă devin tot mai populare. Tot mai mulți oameni sînt interesați de modul funcționării, costul și în special dacă este necesară reparație capital pentru implementarea unui astfel de sistem. Noi am creat site pentru compania, ce se ocupă cu realizarea echipamentelor pentru automatizarea casei.

Catalogul de produse prezentat pe site este structurat accesibil. Reperele informaționale de bază sînt evidențiate visual pentru a oferi utilizatorilorun mod mult mai rapid și convenabil de navigare în cadrul site-ului.

Utilizatorii sînt în căutarea unor astfel de instalații pentru procurarea echipamentelor necesare sistemului casnic de automatizare, atunci cînd ei își doresc și tind spre sporirea nivelului de confort și comoditate a vieții, de aceea noi urmam să creem, mai întîi de toate, un site accesibil. Mai mult de atît, noi l-am creat frumos. Acum, achiziționarea echipamentului pentru Casa Inteligentă nu este doar convenabil dar și foarte plăcut.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next