Aplicația mobilă Casa Curata

Următorul Icon

2022

În studioul nostru web a fost elaborată o aplicație pentru dispozitivele mobile a rețelei de magazine de produse chimice de uz casnic Casa Curata. Aplicația îndeplinește două sarcini de bază:

  • Informarea clienților companiei cu privire la promoțiile și reducerile curente;
  • Păstrarea cartelei de reduceri a clientului direct pe telefon.

Noi am elaborat un design plăcut, respectând, totodată, culorile de bază și stilul de firmă al companiei. Am acordat o atenție sporită accentelor cromatice și poziționării elementelor, pentru ca informația să fie asimilată cu ușurință.

Cu referire la funcționalitatea, am avut grijă ca utilizatorilor să le fie comod să se orienteze în promoțiile curente și să examineze produsele cu reduceri. Am elaborat expedierea mesajelor către utilizatorii aplicației, pentru ca aceștia să recepționeze imediat informația referitoare la începutul promoțiilor noi și încheierea apropiată a celor curente.

Aplicația mobilă elaborată reprezintă un program comod pentru toți cei care doresc să beneficieze de ofertele speciale și reducerile din magazinele Casa Curata.

Prev
Next

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next