Site pentru rețeaua de cafenele Wurst

Următorul Icon

2022

La noi s-au adresat reprezentanții rețelei de localuri de tip fast-food Wurst, pentru elaborarea noului site al companiei, cu posibilitatea perfectării comenzii în regim online. Noi dispunem de o experiență vastă în elaborarea unor site-uri de acest fel, totuși, și acest site a devenit deosebit.

Prin ce se deosebește deci site-ul respectiv? Este vorba despre o mulțime de detalii, la care nu se gândește consumatorul obișnuit, în virtutea simplității excepționale a design-ului. De exemplu, anexarea sosurilor la anumite bucate. Există multe nuanțe, care apar doar în procesul elaborării site-ului. De exemplu, în cazul creșterii numărului de seturi în coș - să existe posibilitatea alegerii altei băuturi și altui sos sau nu? Sunt numeroase detalii legate de comoditatea transmiterii și prelucrării comenzilor de către angajații companiei. Noi am efectuat conexiunea site-ului la sistemul iiko, pentru ca angajații companiei Wurst să nu fie puși în situația de a se reinstrui, ci să activeze conform algoritmului obișnuit. Monitorizarea comenzilor perfectate pe site se desfășoară în mod similar cu a tuturor celorlalte comenzi.

La semnarea contractului, reprezentanții companiei Wurst au subliniat că un moment principial pentru aceștia îl constituie termenele de elaborare a site-ului și, în pofida multor nuanțe, apărute în procesul de lucru, noi ne-am încadrat în termene și am predat proiectul la timp.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next