Aplicație pentru rețele sociale privind noile locuri de muncă

Următorul Icon

Aplicația pentru rețele sociale conceput pentru site-ul rabota.md, economisește timpul tuturor doritorilor, care au scopul de a-și găsi un nou loc de muncă, sau pentru cei care doresc pur și simplu să fie la curent cu noile oferte pe piața muncii.

Ideea aplicației este că utilizatorul poate să subscrie la locurile de muncă ce-l interesează într-un anumit oraș, iar informația o va primi direct pe rețelele sociale. Astfel, nu este nevoie să accesezi constant site-ul prin multitudinea de oferte cu posturi vacante și să cauți pe cele noi afișate. Aplicația funcționează în rețelele sociale Facebook și VKontakte.

Fără îndoială, ideea clientului a fost una foarte bună, și noi, ne-am străduit să executăm partea tehnică în mod corespunzător. Aplicația s-a dovedit a fi foarte comodă: este suficient să te subscrii și vei fi informat!

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next