Farmacia online hippocrates.md

Următorul Icon

La comanda lanțului de farmacii Hippocrates, am dezvoltat o reprezentanță online a companiei, care funcționează ca un magazin online, dar cu livrare doar la punctul de vânzare dorit.

Catalogul conține mii de articole, dar este structurat în mod convenabil, astfel încât clienții să poată găsi rapid categoria și produsul potrivit. Pentru a-l face și mai convenabil pentru clienți, am dezvoltat o căutare inteligentă care corectează greșelile de ortografie, care sunt destul de frecvente în denumirea medicamentelor.

Catalogul este sincronizat cu sistemul de inventariere, din care se extrag prețurile și stocul pentru fiecare produs din fiecare farmacie, astfel încât clienții pot vedea care farmacii au produsul de care au nevoie. Dacă este necesar, un articol poate fi comandat la farmacia de unde este cel mai convenabil să îl ridice. Toate comenzile intră în programul de contabilitate internă a companiei. De asemenea, la toate produsele se aplică automat reducerile prevăzute pentru comenzile online.

Ușurința de utilizare, simplitatea utilizării și rapiditatea întreținerii sunt principalele principii care au ghidat dezvoltarea site-ului.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next