Magazin online pentru vânzarea de semințe și produse chimice

Următorul Icon

2023

diolsem.md

Înainte de a începe colaborarea cu compania Diolsem, am avut câteva întâlniri, am discutat proiectul în detalii și ne-am clarificat planurile. După ce am stabilit o înțelegere reciprocă, am încheiat un acord și am început să lucrăm la proiect.

Am dezvoltat un design care a îndeplinit toate criteriile ale companiei și, în același timp, a respectat standardele moderne de design.

O caracteristică distinctivă a părții funcționale a proiectului este sincronizarea prețurilor și validarea lor la fiecare etapă a procesului de comandă, datorită actualizărilor frecvente. La plasarea unei comenzi, costul livrării este calculat depinzând de regiune. Există setări separate pentru costul livrării gratuite pentru fiecare regiune. Noi am prevăzut posibilitate de adăugarea de noi regiuni în cazul extinderii companiei.

În catalogul de produse, am inclus etichete pentru produsele noi, reduceri și cele mai vândute, evidențiind vizual produsele încadrate în aceste categorii. În fiecare secțiune a catalogului, puteți vizualiza toate produsele sau le puteți filtra după etichete, ce simplifică luare a deciziilor pentru clienți.

Compania are o sezonalitate și de aceea una dintre obiectivele noastre a fost să lansăm proiectul înainte de începerea sezonului principal de vânzări. Prin urmare, am calculat timpul și am planificat lucrările astfel încât site-ul companiei Diolsem să fie funcțional la începutul sezonului.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next