Lucrările noastre
Портфолио
Aveți nevoie de un produs care nu se găsește la noi, dar poate fi adus de peste hotare? Site-ul buytheway.io vă conectează cu călătorii care îl pot aduce pentru dvs. Am dezvoltat un site clar și ușor de folosit, cu un sistem de plată foarte bine gândit. Banii sunt transferați doar după confirmarea livrării produsului.
Am creat un site pentru o companie specializată în construcția bazinelor. Sarcina de bază a fost structurarea logică a informației: lucrările finalizate, produsele de vânzare, articole utile. Am divizat conținutul în blocuri grafice, astfel ca vizitatorul să poată găsi cu ușurință categoria dorită.
Noi am creat site-ul catalog al companiei producătoare de biscuiți, napolitane, zefir și bastonașe din crupe de porumb. Compania exportă produse în întreaga lume, fapt pentru care am creat 7 versiuni lingvistice.
Descrierea detaliată a tururilor conform intereselor, cu posibilitatea de a rezerva hotel și arenda automobilului. Un site util pentru cei ce doresc să petreacă timpul în Turcia
Site-ul companiei de investiții în construcții. Informație utilă pentru doritorii de a cumpăra apartamente. Descrierea și vizualizarea complexelor locative deja construite sau în construcție.
Pe site sunt prezentate ceasuri pentru orice ocazie – de interior și de mână. O căutare utilă conform catalogului, divizarea pe branduri, colecții și parametri specifici.
Un site stilat și rapid al supermarketului Nr1. Maxim de informație utilă de la rețete la lista de produse.
Site-catalog de piese de schimb pentru automobile va fi util oricărui proprietar de automobil. Sunt disponibile: sincronizarea cu baza de date a depozitului, catalogul de produse, formă comodă de perfectare a comenzii și o interfață clară.
Interesting website of a manufacturer of tasty sweets. Biscuits, marshmallows, waffles and corn curls – description, photos of goods and photos from the place of manufacturing. The site provides seven language versions.

Clienții noștri

Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere