Site pentru reprezentantul oficial al ferestrelor VEKA în Moldova

Результат

Am dezvoltat un site pentru reprezentantul oficial al ferestrelor VEKA din Moldova. Este un proiect neobișnuit, deoarece, pe de o parte, oferă informații despre produs, iar, pe de altă parte, nu vinde produsul la direct.

Am dezvoltat un catalog de produse cu descrierea detaliată a fiecărei mărfi. La fiecare tip de fereastră au fost adăugate culorile disponibile de profil și mânere. Utilizatorul selectează culorile, având grijă ca profilul și mânerul să se combine unul cu altul. Pentru confortul utilizatorilor am întocmit, de asemenea, un chestionar, care le ajută să aleagă versiunea de fereastră, şi am creat un calculator, care calculează costul ferestrei.

În plus, am adăugat pe site o hartă a partenerilor, care vând ferestre Veka. Pe hartă poate fi găsită cu ușurinţă compania din oraşul respectiv sau compania care vinde ferestre pe credit.

La cererea clientului, am pregătit site-ul spre lansare, adăugând în el poze şi texte. Iar textele le-a scris copywriter-ul nostru, care a studiat, mai întâi, informaţiile despre ferestre, a selectat şi a formulat esenţialul, ca vizitatorii să nu citească sute de rânduri pentru a afla ceea ce îi interesează.

Clienții noștri

bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere