Transferul comenzilor de pe website pentru burger.md
Client:  burger.md

Când am fost contactați de compania burger.md, aceștia aveau deja un site web cu posibilitatea de efectuare a comenzilor, însă s-au confruntat cu problema transferului comenzilor către sistemul iiko. Astfel, au apelat la noi anume pentru o soluționarea acestei probleme. Am reproiectat complet partea funcțională a site-ului, păstrând designul.

Am făcut site-ul comod de utilizat și pentru angajații companiei. Aceștia nici măcar nu trebuie să învețe cum să adauge informații pe site și să le ajusteze. Am stabilit o conexiune între site și sistemul iiko în care lucrează clientul. Datele privind prețurile și felurile noi de mâncare apar în mod automat pe site, iar comenzile de pe site ajung în sistemul iiko la fel în regim automat. Procesul de administrare și procesare a comenzilor nu s-a schimbat.

Simplu și comod pentru angajații și clienții companiei - o combinație excelentă!

Aplicația mobilă Casa Curata reprezintă un program comod pentru toți cei care doresc să beneficieze de ofertele speciale și reducerile din magazinele de produse chimice de uz casnic.
Site pentru rețeaua de cafenele Wurst se deosebește prin o mulțime de detalii și nuanțe, la care nu se gândește consumatorul obișnuit. Dar cu aceste detalii utilizarea site-ului este mai comodă și ușoară pentru personalul companiei, și pentru clienții ei.
Site pentru companie de construcții PAM-Construct reprezintă un site despre serviciile și produsele companiei, care prezintă, succint și laconic, informația destinată potențialilor clienți ai companiei.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere