Transferul comenzilor de pe website pentru burger.md
Client:  burger.md

Când am fost contactați de compania burger.md, aceștia aveau deja un site web cu posibilitatea de efectuare a comenzilor, însă s-au confruntat cu problema transferului comenzilor către sistemul iiko. Astfel, au apelat la noi anume pentru o soluționarea acestei probleme. Am reproiectat complet partea funcțională a site-ului, păstrând designul.

Am făcut site-ul comod de utilizat și pentru angajații companiei. Aceștia nici măcar nu trebuie să învețe cum să adauge informații pe site și să le ajusteze. Am stabilit o conexiune între site și sistemul iiko în care lucrează clientul. Datele privind prețurile și felurile noi de mâncare apar în mod automat pe site, iar comenzile de pe site ajung în sistemul iiko la fel în regim automat. Procesul de administrare și procesare a comenzilor nu s-a schimbat.

Simplu și comod pentru angajații și clienții companiei - o combinație excelentă!

Atunci când am dezvoltat magazinul online Sportlandia, ne-am concentrat pe ușurința clienților de a naviga pagina web și de a găsi secțiunea sau produsul potrivit. Am elaborat cu atenție designul, am accentuat prețurile și elementele de bază, astfel încât chiar și vizitatorii noi să poată găsi și comanda cu ușurință bunurile necesare.
Contul personal Bemol este un instrument comod pentru clienții companiei, care prezintă în mod transparent informații despre veniturile și cheltuielile resurselor. Am implementat vizualizarea confortabilă a rapoartelor, gestionarea hărților și alte funcții utile pentru utilizatori.
Tendințele se modifică, tehnologiile se dezvoltă, de aceea peste o perioadă oarecare site-urile web trebuie actualizate. Apreciem faptul că clienții noștri se adresează anume companiei noastre nouă o asemenea comandă. Noi am actualizat site-ul web al companiei Imperial-Vin, luând în considerație doleanțele clientului și discutând împreună posibilitățile de îmbunătățire a componentei funcționale.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere