Magazin online de mărfuri sportive

Am dezvoltat un magazin online pentru Sportlandia - o companie care comercializează articole sportive în Moldova. În procesul de dezvoltare, am luat în considerație faptul că în magazin există o mulțime de bunuri, categorii și subcategorii, astfel am asigurat căutarea, filtrele și navigarea intuitivă, astfel încât clienții să poată naviga ușor în catalog.

Pentru relevanța datelor din magazinul online, am implementat sincronizarea discretă a bunurilor și a soldurilor. Aceasta înseamnă că doar informațiile care s-au schimbat sunt actualizate pe site. Datorită gradului înalt de detalizare, putem sincroniza datele de pe site la fiecare 5 minute, dar acest lucru nu afectează viteza de încărcare a paginii web pentru utilizatorul final. Prin urmare, clienții văd întotdeauna cele mai noi produse și prețuri, în timp ce pagina funcționează în mod obișnuit, fără întreruperi în timpul sincronizării.

În ciuda varietății mari de bunuri din magazin, am asigurat o utilizare comodă a paginii web atât pentru clienții, cât și pentru angajații săi.

Aplicația mobilă Casa Curata reprezintă un program comod pentru toți cei care doresc să beneficieze de ofertele speciale și reducerile din magazinele de produse chimice de uz casnic.
Site pentru rețeaua de cafenele Wurst se deosebește prin o mulțime de detalii și nuanțe, la care nu se gândește consumatorul obișnuit. Dar cu aceste detalii utilizarea site-ului este mai comodă și ușoară pentru personalul companiei, și pentru clienții ei.
Site pentru companie de construcții PAM-Construct reprezintă un site despre serviciile și produsele companiei, care prezintă, succint și laconic, informația destinată potențialilor clienți ai companiei.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere