Magazin online de mărfuri sportive

Am dezvoltat un magazin online pentru Sportlandia - o companie care comercializează articole sportive în Moldova. În procesul de dezvoltare, am luat în considerație faptul că în magazin există o mulțime de bunuri, categorii și subcategorii, astfel am asigurat căutarea, filtrele și navigarea intuitivă, astfel încât clienții să poată naviga ușor în catalog.

Pentru relevanța datelor din magazinul online, am implementat sincronizarea discretă a bunurilor și a soldurilor. Aceasta înseamnă că doar informațiile care s-au schimbat sunt actualizate pe site. Datorită gradului înalt de detalizare, putem sincroniza datele de pe site la fiecare 5 minute, dar acest lucru nu afectează viteza de încărcare a paginii web pentru utilizatorul final. Prin urmare, clienții văd întotdeauna cele mai noi produse și prețuri, în timp ce pagina funcționează în mod obișnuit, fără întreruperi în timpul sincronizării.

În ciuda varietății mari de bunuri din magazin, am asigurat o utilizare comodă a paginii web atât pentru clienții, cât și pentru angajații săi.

Contul personal Bemol este un instrument comod pentru clienții companiei, care prezintă în mod transparent informații despre veniturile și cheltuielile resurselor. Am implementat vizualizarea confortabilă a rapoartelor, gestionarea hărților și alte funcții utile pentru utilizatori.
Pentru burger.md, am implementat o nouă funcționalitate a site-ului web și am stabilit conexiunea cu programul intern iiko al clientului. Am făcut această conexiune flexibilă și bilaterală, iată de ce comenzile ajung rapid în sistemul clientului, iar prețurile și informațiile sunt încărcate rapid pe site din iiko.
Tendințele se modifică, tehnologiile se dezvoltă, de aceea peste o perioadă oarecare site-urile web trebuie actualizate. Apreciem faptul că clienții noștri se adresează anume companiei noastre nouă o asemenea comandă. Noi am actualizat site-ul web al companiei Imperial-Vin, luând în considerație doleanțele clientului și discutând împreună posibilitățile de îmbunătățire a componentei funcționale.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere