Magazin online de mărfuri sportive

Am dezvoltat un magazin online pentru Sportlandia - o companie care comercializează articole sportive în Moldova. În procesul de dezvoltare, am luat în considerație faptul că în magazin există o mulțime de bunuri, categorii și subcategorii, astfel am asigurat căutarea, filtrele și navigarea intuitivă, astfel încât clienții să poată naviga ușor în catalog.

Pentru relevanța datelor din magazinul online, am implementat sincronizarea discretă a bunurilor și a soldurilor. Aceasta înseamnă că doar informațiile care s-au schimbat sunt actualizate pe site. Datorită gradului înalt de detalizare, putem sincroniza datele de pe site la fiecare 5 minute, dar acest lucru nu afectează viteza de încărcare a paginii web pentru utilizatorul final. Prin urmare, clienții văd întotdeauna cele mai noi produse și prețuri, în timp ce pagina funcționează în mod obișnuit, fără întreruperi în timpul sincronizării.

În ciuda varietății mari de bunuri din magazin, am asigurat o utilizare comodă a paginii web atât pentru clienții, cât și pentru angajații săi.

Tehnologii noi, atât în lumea automobilelor, cât și în studioul nostru web. Am elaborat un portal pentru vânzarea mașinilor electrice folosind o tehnologie cu care nu am mai lucrat anterior. Ne făceam griji, însă acest lucru nu ne-a împiedicat să facem un site web grozav!
Compania noastră a elaborat site-ul web pentru școala auto Start. Acesta nu este un proiect dificil, dar, în ciuda acestui fapt, l-am tratat cu întreaga noastră seriozitate, și site-ul web elaborat este comod atât pentru elevi, cât și pentru personalul școlii auto.
Uneori, cel mai bun principiu pentru elaborarea unui site web este de a nu-l complica. Anume un astfel de principiu a fost aplicat de noi pentru magazinul online Premium Store și am elaborat un site web elegant și modern, unde atenția principală a utilizatorului se concentrează pe catalogul de mărfuri.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere