Site-ul B2B pentru Accent Electronic
Client:  Accent Electronic

Pentru distribuitorul componentelor pentru computere Accent Electronic, noi am elaborat un site special destinat partenerilor companiei. Scopul principal al site-ului constă în simplificarea creării și elaborării comenzilor parvenite de la parteneri, precum și posibilitatea notificării concomitente a tuturor partenerilor privind noutățile companiei.

Colaboratorii studioului nostru web au studiat toate nuanțele recepționării și confirmării comenzilor parvenite la compania Accent Electronic. După examinarea tuturor detaliilor, am propus o soluție simplă, comodă și înțeleasă la nivel intuitiv pentru prelucrarea comenzilor. 

Proiectul a fost destul de complicat: ne întâlneam frecvent, discutam detaliile, căutam soluția optimă. În rezultat, am obținut un instrument comod, pe care îl pot utiliza ușor atât colaboratorii, cât și partenerii companiei AccentElectronic. Design-ul simplu și discret reprezintă o completare plăcută a funcționalității complicate, ascunse de ochii utilizatorilor.

Tehnologii noi, atât în lumea automobilelor, cât și în studioul nostru web. Am elaborat un portal pentru vânzarea mașinilor electrice folosind o tehnologie cu care nu am mai lucrat anterior. Ne făceam griji, însă acest lucru nu ne-a împiedicat să facem un site web grozav!
Compania noastră a elaborat site-ul web pentru școala auto Start. Acesta nu este un proiect dificil, dar, în ciuda acestui fapt, l-am tratat cu întreaga noastră seriozitate, și site-ul web elaborat este comod atât pentru elevi, cât și pentru personalul școlii auto.
Uneori, cel mai bun principiu pentru elaborarea unui site web este de a nu-l complica. Anume un astfel de principiu a fost aplicat de noi pentru magazinul online Premium Store și am elaborat un site web elegant și modern, unde atenția principală a utilizatorului se concentrează pe catalogul de mărfuri.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere