Comprehensible and laconic web-site for Unirea Hotel
Client:  Unirea

Unirea Hotel & Spa este un hotel situat chiar în centrul municipiului Iași. Dispune de o locație perfectă și de dotări excelente. Timpul însă nu stă în loc și, atunci când a venit timpul reînnoirii, elaborarea site-ului nou ne-a fost încredințată anume nouă.

Noi am analizat conceptul hotelului, am studiat piața din domeniu, am ascultat doleanțele clientului, ne-am exprimat propriile idei și am elaborat site-ul: memorabil și funcțional. Am utilizat imagini sugestive, pentru a transmite atmosfera hotelului. Informația a fost prezentată laconic, pentru a nu obosi utilizatorul cu texte lungi. Am adăugat file-uri pentru descărcarea meniului sau a informației despre organizarea evenimentelor, ca să poată fi studiate mai ușor. 

Am acordat atenție versiunii adaptive a site-ului, pentru ca acesta să fie la fel de atractiv și comod și pentru utilizatorii dispozitivelor mobile, ca și pentru computere. 

În rezultat, am elaborat un site care corespunde conceptului hotelului și își atinge scopurile formulate de client. Un site inteligibil și laconic, care arată lejer și eteric. 

Tehnologii noi, atât în lumea automobilelor, cât și în studioul nostru web. Am elaborat un portal pentru vânzarea mașinilor electrice folosind o tehnologie cu care nu am mai lucrat anterior. Ne făceam griji, însă acest lucru nu ne-a împiedicat să facem un site web grozav!
Compania noastră a elaborat site-ul web pentru școala auto Start. Acesta nu este un proiect dificil, dar, în ciuda acestui fapt, l-am tratat cu întreaga noastră seriozitate, și site-ul web elaborat este comod atât pentru elevi, cât și pentru personalul școlii auto.
Uneori, cel mai bun principiu pentru elaborarea unui site web este de a nu-l complica. Anume un astfel de principiu a fost aplicat de noi pentru magazinul online Premium Store și am elaborat un site web elegant și modern, unde atenția principală a utilizatorului se concentrează pe catalogul de mărfuri.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere