Site pentru companie de construcții

În procesul de elaborare a site-ului pentru compania PAM-Construct, a fost pusă sarcina familiarizării utilizatorului cu produsele și serviciile companiei, fără detalii suplimentare.

Noi am conceput structura site-ului în așa fel încât utilizatorul să găsească ușor informația necesară. Navigarea pe site și trecerea dintr-un compartiment în altul sunt clare la nivel intuitiv și nu generează întrebări. Informația textuală este prezentată succint și laconic. Reieșind din doleanțele clientului, noi am elaborat și am formulat textele pentru site în limba rusă, pentru a prezenta cu maxim laconism datele necesare. Abundența de informație grafică conferă site-ului lejeritate în captare. Pe fiecare pagină a site-ului, am introdus forma de conexiune inversă, pentru comunicarea cu reprezentanții companiei.

Site-ul PAM-Construct reprezintă un site despre serviciile și produsele companiei, care prezintă, succint și laconic, informația destinată potențialilor clienți ai companiei. Am elaborat și am pus în aplicare atât versiunea pentru desktop a site-ului, cât și cea adaptivă, având grijă de utilizatorii tuturor dispozitivelor.

Tehnologii noi, atât în lumea automobilelor, cât și în studioul nostru web. Am elaborat un portal pentru vânzarea mașinilor electrice folosind o tehnologie cu care nu am mai lucrat anterior. Ne făceam griji, însă acest lucru nu ne-a împiedicat să facem un site web grozav!
Compania noastră a elaborat site-ul web pentru școala auto Start. Acesta nu este un proiect dificil, dar, în ciuda acestui fapt, l-am tratat cu întreaga noastră seriozitate, și site-ul web elaborat este comod atât pentru elevi, cât și pentru personalul școlii auto.
Uneori, cel mai bun principiu pentru elaborarea unui site web este de a nu-l complica. Anume un astfel de principiu a fost aplicat de noi pentru magazinul online Premium Store și am elaborat un site web elegant și modern, unde atenția principală a utilizatorului se concentrează pe catalogul de mărfuri.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere