Aplicația mobilă Casa Curata

În studioul nostru web a fost elaborată o aplicație pentru dispozitivele mobile a rețelei de magazine de produse chimice de uz casnic Casa Curata. Aplicația îndeplinește două sarcini de bază:

  • Informarea clienților companiei cu privire la promoțiile și reducerile curente;
  • Păstrarea cartelei de reduceri a clientului direct pe telefon.

Noi am elaborat un design plăcut, respectând, totodată, culorile de bază și stilul de firmă al companiei. Am acordat o atenție sporită accentelor cromatice și poziționării elementelor, pentru ca informația să fie asimilată cu ușurință.

Cu referire la funcționalitatea, am avut grijă ca utilizatorilor să le fie comod să se orienteze în promoțiile curente și să examineze produsele cu reduceri. Am elaborat expedierea mesajelor către utilizatorii aplicației, pentru ca aceștia să recepționeze imediat informația referitoare la începutul promoțiilor noi și încheierea apropiată a celor curente.

Aplicația mobilă elaborată reprezintă un program comod pentru toți cei care doresc să beneficieze de ofertele speciale și reducerile din magazinele Casa Curata.

Tehnologii noi, atât în lumea automobilelor, cât și în studioul nostru web. Am elaborat un portal pentru vânzarea mașinilor electrice folosind o tehnologie cu care nu am mai lucrat anterior. Ne făceam griji, însă acest lucru nu ne-a împiedicat să facem un site web grozav!
Compania noastră a elaborat site-ul web pentru școala auto Start. Acesta nu este un proiect dificil, dar, în ciuda acestui fapt, l-am tratat cu întreaga noastră seriozitate, și site-ul web elaborat este comod atât pentru elevi, cât și pentru personalul școlii auto.
Uneori, cel mai bun principiu pentru elaborarea unui site web este de a nu-l complica. Anume un astfel de principiu a fost aplicat de noi pentru magazinul online Premium Store și am elaborat un site web elegant și modern, unde atenția principală a utilizatorului se concentrează pe catalogul de mărfuri.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere