Magazin online de electronice refurb.md

Astăzi este dificil să atragi atenția utilizatorilor rețelei cu un magazin online și de multe ori primim adresări pentru a le dezvolta. Cu toate acestea, nu vrem să transformăm procesul într-o rutină și încercăm să tratăm fiecare proiect cu atenție și să-l facem special.

Pentru magazinul online refurb.md, am decis să punem accent pe designul site-ului și am ales o combinație de culori neobișnuită. Designerul nostru a gândit cu atenție accentele și cele mai mici detalii. Site-ul s-a primit luminos și memorabil, dar nu țipător. Și clientul nostru a apreciat pe deplin această combinație.

Funcționalitatea site-ului este tipică pentru magazinele online elaborate în studioul web ilab.md. Aceasta este o navigare convenabilă pe site și prezența filtrelor în funcție de caracteristici, pentru a facilita la maxim căutarea produsului dorit. Sincronizarea prețurilor și soldurilor cu baza de date a companiei este ascunsă de ochii cumpărătorilor, astfel încât cumpărătorii au întotdeauna informații fiabile despre disponibilitatea și costul mărfurilor.

Magazinul online pentru refurb.md este un site viu și memorabil, care arată elegant și funcționează corect.

Tehnologii noi, atât în lumea automobilelor, cât și în studioul nostru web. Am elaborat un portal pentru vânzarea mașinilor electrice folosind o tehnologie cu care nu am mai lucrat anterior. Ne făceam griji, însă acest lucru nu ne-a împiedicat să facem un site web grozav!
Compania noastră a elaborat site-ul web pentru școala auto Start. Acesta nu este un proiect dificil, dar, în ciuda acestui fapt, l-am tratat cu întreaga noastră seriozitate, și site-ul web elaborat este comod atât pentru elevi, cât și pentru personalul școlii auto.
Uneori, cel mai bun principiu pentru elaborarea unui site web este de a nu-l complica. Anume un astfel de principiu a fost aplicat de noi pentru magazinul online Premium Store și am elaborat un site web elegant și modern, unde atenția principală a utilizatorului se concentrează pe catalogul de mărfuri.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere