Magazin online de electronice refurb.md

Astăzi este dificil să atragi atenția utilizatorilor rețelei cu un magazin online și de multe ori primim adresări pentru a le dezvolta. Cu toate acestea, nu vrem să transformăm procesul într-o rutină și încercăm să tratăm fiecare proiect cu atenție și să-l facem special.

Pentru magazinul online refurb.md, am decis să punem accent pe designul site-ului și am ales o combinație de culori neobișnuită. Designerul nostru a gândit cu atenție accentele și cele mai mici detalii. Site-ul s-a primit luminos și memorabil, dar nu țipător. Și clientul nostru a apreciat pe deplin această combinație.

Funcționalitatea site-ului este tipică pentru magazinele online elaborate în studioul web ilab.md. Aceasta este o navigare convenabilă pe site și prezența filtrelor în funcție de caracteristici, pentru a facilita la maxim căutarea produsului dorit. Sincronizarea prețurilor și soldurilor cu baza de date a companiei este ascunsă de ochii cumpărătorilor, astfel încât cumpărătorii au întotdeauna informații fiabile despre disponibilitatea și costul mărfurilor.

Magazinul online pentru refurb.md este un site viu și memorabil, care arată elegant și funcționează corect.

Site-ul web al lanțului de farmacii Hippocrates este un site web ușor de utilizat, care oferă posibilitatea de a comanda medicamentele necesare la farmacia cea mai bine situată. Pentru confortul utilizatorului, am dezvoltat un motor de căutare inteligent care corectează erorile de ortografie.
Care este cel mai important lucru pentru un site de hotel? În opinia noastră, ar trebui să aibă un aspect atmosferic și să ofere posibilitatea de a selecta și de a rezerva cu ușurință o cameră. Iată ce am proiectat pentru Hotelul Tria din Istanbul.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere