Prezentarea site-ului web Cartnord

Pentru compania Cartnord am elaborat un site web simplu - carte de vizită care prezintă compania, serviciile și produsele sale clienților. Designul site-ului web a fost elaborat în conformitate cu specificațiile tehnice ale clientului și este menținut în culorile corporative ale companiei.

Structura site-ului este destul de simplă, deoarece compania lucrează în cea mai mare parte cu clienți obișnuiți în baza unor condiții convenite în mod individual. Site-ul web nu conține prețuri sau posibilitatea de a plasa o comandă, dar sunt afișate și prezentate toate produsele și serviciile cu datele de contact ale persoanelor care se ocupă de acestea.

Toate informațiile de pe site-ul web sunt adăugate și editate de la panoul de control al site-ului web. Cu panoul de control nu se lucrează mai dificil decât cu Microsoft Word, astfel încât orice angajat de birou se poate descurca cu el.

Site-ul web al companiei Cartnord este o resursă web simplă, dar comod de utilizat pentru angajați și ușor de înțeles pentru clienții companiei.

Tehnologii noi, atât în lumea automobilelor, cât și în studioul nostru web. Am elaborat un portal pentru vânzarea mașinilor electrice folosind o tehnologie cu care nu am mai lucrat anterior. Ne făceam griji, însă acest lucru nu ne-a împiedicat să facem un site web grozav!
Compania noastră a elaborat site-ul web pentru școala auto Start. Acesta nu este un proiect dificil, dar, în ciuda acestui fapt, l-am tratat cu întreaga noastră seriozitate, și site-ul web elaborat este comod atât pentru elevi, cât și pentru personalul școlii auto.
Uneori, cel mai bun principiu pentru elaborarea unui site web este de a nu-l complica. Anume un astfel de principiu a fost aplicat de noi pentru magazinul online Premium Store și am elaborat un site web elegant și modern, unde atenția principală a utilizatorului se concentrează pe catalogul de mărfuri.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere