Programarea site-ului web pentru ClasicMed

Pentru compania ClasicMed, am efectuat doar partea software a proiectului pe baza schițelor de design furnizate. Partea funcțională principală a site-ului web este un catalog de produse complex cu capacitatea de a plasa o comandă.

În catalog este prevăzută înserarea multistrat a subcategoriilor pentru a împărți produsele în grupurile necesare. Pentru a îmbunătăți navigarea pe site-ul web am elaborat filtre în baza caracteristicilor care restrâng grupul de produse vizualizate. Pentru a facilita percepția mărfurilor din catalog, au fost implementate matrițe care marchează produsele noi, vânzările de top, reducerile etc. Adăugarea de matrițe sau filtre noi se efectuează de la panoul de control al site-ului web fără atragerea programatorilor.

Un moment specific din catalog este forma complexă la comandarea dinților acrilici pentru tehnicienii dentari, care prevede introducerea cantității pentru unitățile necesare. Toate informațiile despre comandă sunt transmise în sistemul de gestionare a site-ului web și se dublează în e-mailul angajaților companiei. Site-ul web este complet gestionat de beneficiar și nu necesită asistență suplimentară.

Tehnologii noi, atât în lumea automobilelor, cât și în studioul nostru web. Am elaborat un portal pentru vânzarea mașinilor electrice folosind o tehnologie cu care nu am mai lucrat anterior. Ne făceam griji, însă acest lucru nu ne-a împiedicat să facem un site web grozav!
Compania noastră a elaborat site-ul web pentru școala auto Start. Acesta nu este un proiect dificil, dar, în ciuda acestui fapt, l-am tratat cu întreaga noastră seriozitate, și site-ul web elaborat este comod atât pentru elevi, cât și pentru personalul școlii auto.
Uneori, cel mai bun principiu pentru elaborarea unui site web este de a nu-l complica. Anume un astfel de principiu a fost aplicat de noi pentru magazinul online Premium Store și am elaborat un site web elegant și modern, unde atenția principală a utilizatorului se concentrează pe catalogul de mărfuri.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere