Site web pentru școala auto

În studioul web ilab.md am dezvoltat un site web pentru școala auto Start. Sarcina principală a site-ului web - de a oferi informațiile necesare celor care doresc să învețe a conduce.

Structura site-ului web este destul de simplă, informațiile sunt separate logic și plasate pe paginile corespunzătoare. Pentru a facilita percepția informațiilor, am evidențiat grafic blocurile principale și am pus accentele. Toate paginile site-ului web sunt formate din blocuri vizuale, astfel încât utilizatorul, doar aruncând o privire, să poată capta cele mai utile informații.

De asemenea, am adăugat pe site-ul web formularul de înregistrare online pentru cursurile de conducere. Astfel, utilizatorul selectează unul dintre cursurile pentru care se desfășoară înscrierea și, de asemenea, își introduce datele. Prin urmare, angajații școlii auto nu numai că văd cererea nouă în panoul de control al site-ului web, dar și primesc și o notificare pe e-mail despre aceasta.

În ciuda faptului că proiectul nu este dificil, l-am tratat cu responsabilitatea cuvenită și am elaborat un site web care poate fi ușor de folosit atât de potențialii elevi, cât și de personalul școlii auto.

Care este cel mai important lucru pentru un site de hotel? În opinia noastră, ar trebui să aibă un aspect atmosferic și să ofere posibilitatea de a selecta și de a rezerva cu ușurință o cameră. Iată ce am proiectat pentru Hotelul Tria din Istanbul.
Tehnologii noi, atât în lumea automobilelor, cât și în studioul nostru web. Am elaborat un portal pentru vânzarea mașinilor electrice folosind o tehnologie cu care nu am mai lucrat anterior. Ne făceam griji, însă acest lucru nu ne-a împiedicat să facem un site web grozav!
Uneori, cel mai bun principiu pentru elaborarea unui site web este de a nu-l complica. Anume un astfel de principiu a fost aplicat de noi pentru magazinul online Premium Store și am elaborat un site web elegant și modern, unde atenția principală a utilizatorului se concentrează pe catalogul de mărfuri.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere