Serviciul de livrare a produselor de către călători BuyTheWay
Client:  Buytheway

Site-ul buytheway.io este cel mai laborios dintre toate proiectele la care am lucrat. Am elaborat identitatea corporativă și am creat site-ul exact un an de la semnarea contractului. Acest site-service conectează clienții cu călătorii care livrează orice produs din orice colț al lumii.

Cum funcționează acest serviciu? Ușor și simplu pentru oricine:

  1. Vizitatorul site-ului plasează comanda și apare în lista generală de clienți.
  2. Călătorii se oferă să aducă produsul comandat.
  3. Clientul alege călătorul care îi va aduce produsul.
  4. Suma necesară este blocată de pe cardul clientului.
  5. Călătorul livrează produsul, iar clientul îi transmite codul pentru activarea procedurii de transfer a banilor.

Noi sincer credem în succesul acestui proiect și continuăm să lucrăm la el și după lansare, pentru a-l face și mai atractiv.

Opinia clientului
Golubencov Victor, Director executiv BuyTheWay

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Pe parcursul întregului proces de lucru, echipa Ilab a demonstrat în practică că pentru ei nu există sarcini imposibil de realizat, în ceea ce privește programarea și elaborarea site-ului, și toate doleanțele și sugestiile noastre au fost realizate pe deplin, fapt pentru care le mulțumim. Trebuie de menționat că, deși am interacționat de la distanță (biroul buytheway.io se află în Sankt-Petersburg, Russia), nu am avut niciodată vreo problemă de comunicare, echipa Ilab răspunzând de fiecare dată cu promptitudine la toate întrebările noastre.

Recomandăm tuturor cu încredere echipa Ilab, deoarece compania are experiență atât cu site-urile lucrative, cât și cu persoane care sunt abia la începutul creării unui website.

Aducem mulțumiri speciale lui Victor Condratiuc, pentru sfaturile practice și răbdarea de care a dat dovadă

Site-ul web al lanțului de farmacii Hippocrates este un site web ușor de utilizat, care oferă posibilitatea de a comanda medicamentele necesare la farmacia cea mai bine situată. Pentru confortul utilizatorului, am dezvoltat un motor de căutare inteligent care corectează erorile de ortografie.
Care este cel mai important lucru pentru un site de hotel? În opinia noastră, ar trebui să aibă un aspect atmosferic și să ofere posibilitatea de a selecta și de a rezerva cu ușurință o cameră. Iată ce am proiectat pentru Hotelul Tria din Istanbul.
Tehnologii noi, atât în lumea automobilelor, cât și în studioul nostru web. Am elaborat un portal pentru vânzarea mașinilor electrice folosind o tehnologie cu care nu am mai lucrat anterior. Ne făceam griji, însă acest lucru nu ne-a împiedicat să facem un site web grozav!

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere