Designer pentru imprimarea pozelor pe pânză

Următorul Icon

După lansarea site-ului 8-poster.ru la magazinul online au început să parvină solicitări nu doar pentru reproduceri de tablouri și postere, dar au fost la fel adresate numeroase întrebări referitoare la posibilitatea imprimării pozelor pe pânză și decorarea acestora cu baghete, rame etc. Astfel, a apărut necesitatea creării unui nou designer pentru a satisface solicitările primite de la clienți.

Am realizat un designer online comod, în care utilizatorul, după încărcarea pozei, alege dimensiunile necesare pentru imprimare și selectează bagheta, specificând totodată dacă este necesară utilizarea gelului texturat. Pentru comoditate este prevăzut un filtru de baghete, în care utilizatorul poate ușor să aleagă numai acele baghete potrivite sub aspectul prețului. Designerul vă permite să vizualizați cum va arăta produsul și cât va costa manopera.

Vizitatorii site-ului pot să vizualizeze mai multe variante și să selecteze cea optimă ca aspect și preț. Utilizarea designerului este nu doar simplă, ci și foarte comodă, întrucât oferă posibilitatea de a examina pe îndelete diverse variante de executare.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next