Program de comandă a imprimării foto

Următorul Icon

2022

8-photo

La cererea unui client permanent, în cadrul web-studioului a fost elaborat un program de comandă a imprimării foto.

Utilizatorul site-ului selectează dimensiunea pozei, tipul de hîrtie și alte setări de imprimare. Apoi, se încarca pozele pentru care au fost stabiliți parametrii de imprimare. În caz de necesitate, este posibilă redactarea  după setări selectate individual oricărei poze. De asemenea pentru fiecare fotografie este posibilă indicarea numărului de exemplare care implicit va fi apreciat ca unitate aparte. Suma comenzii va fi calculată imediat.

Orice utilizator intuitiv va fi capabil să perceapă modul de utilizare a programului. Și, desigur, este mult mai ușor, pentru că vă puteți plasa comanda la orice moment. În plus, nu este necesar să vă deplasați pentru a receptiona comanda de la domiciliu sau  birou fiindcă puteți solicita livrarea la  adresa dorită de Dumneavoastră.

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next