Cont personal pentru bemol.md

La comanda rețelei de benzinării Bemol, am dezvoltat un cont personal pentru clienții companiei. Acum, clienții permanenți, primesc împreună cu cardul de combustibil un cont de autentificare și o parolă pentru contul lor personal. Datele din contul personal sunt sincronizate cu programul intern al companiei, iar clienții pot monitoriza în mod independent toate încasările și cheltuielile resurselor, pot genera rapoartele necesare, vizualizați facturile emise și, de asemenea, gestiona cardurile schimbând tipul de combustibil sau modificând limita pe carduri.

În ciuda faptului că contul personal este partea informațională a site-ului, am lucrat cu atenție la partea vizuală pentru ca utilizarea rapoartelor și navigarea pe hărțile pentru combustibil să fie comodă și clară. Am creat și o versiune mobilă a contului personal, astfel încât toate datele să fie ușor de perceput și pe telefoane. Clienții companiei Bemol primesc în orice moment toate informațiile necesare despre starea contului personal, fără a fi nevoiți să apeleze la call - center.

Aplicația mobilă Casa Curata reprezintă un program comod pentru toți cei care doresc să beneficieze de ofertele speciale și reducerile din magazinele de produse chimice de uz casnic.
Site pentru rețeaua de cafenele Wurst se deosebește prin o mulțime de detalii și nuanțe, la care nu se gândește consumatorul obișnuit. Dar cu aceste detalii utilizarea site-ului este mai comodă și ușoară pentru personalul companiei, și pentru clienții ei.
Site pentru companie de construcții PAM-Construct reprezintă un site despre serviciile și produsele companiei, care prezintă, succint și laconic, informația destinată potențialilor clienți ai companiei.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere