Cont personal pentru bemol.md

La comanda rețelei de benzinării Bemol, am dezvoltat un cont personal pentru clienții companiei. Acum, clienții permanenți, primesc împreună cu cardul de combustibil un cont de autentificare și o parolă pentru contul lor personal. Datele din contul personal sunt sincronizate cu programul intern al companiei, iar clienții pot monitoriza în mod independent toate încasările și cheltuielile resurselor, pot genera rapoartele necesare, vizualizați facturile emise și, de asemenea, gestiona cardurile schimbând tipul de combustibil sau modificând limita pe carduri.

În ciuda faptului că contul personal este partea informațională a site-ului, am lucrat cu atenție la partea vizuală pentru ca utilizarea rapoartelor și navigarea pe hărțile pentru combustibil să fie comodă și clară. Am creat și o versiune mobilă a contului personal, astfel încât toate datele să fie ușor de perceput și pe telefoane. Clienții companiei Bemol primesc în orice moment toate informațiile necesare despre starea contului personal, fără a fi nevoiți să apeleze la call - center.

Tehnologii noi, atât în lumea automobilelor, cât și în studioul nostru web. Am elaborat un portal pentru vânzarea mașinilor electrice folosind o tehnologie cu care nu am mai lucrat anterior. Ne făceam griji, însă acest lucru nu ne-a împiedicat să facem un site web grozav!
Compania noastră a elaborat site-ul web pentru școala auto Start. Acesta nu este un proiect dificil, dar, în ciuda acestui fapt, l-am tratat cu întreaga noastră seriozitate, și site-ul web elaborat este comod atât pentru elevi, cât și pentru personalul școlii auto.
Uneori, cel mai bun principiu pentru elaborarea unui site web este de a nu-l complica. Anume un astfel de principiu a fost aplicat de noi pentru magazinul online Premium Store și am elaborat un site web elegant și modern, unde atenția principală a utilizatorului se concentrează pe catalogul de mărfuri.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere