Site pentru rețeaua de cafenele Wurst

La noi s-au adresat reprezentanții rețelei de localuri de tip fast-food Wurst, pentru elaborarea noului site al companiei, cu posibilitatea perfectării comenzii în regim online. Noi dispunem de o experiență vastă în elaborarea unor site-uri de acest fel, totuși, și acest site a devenit deosebit.

Prin ce se deosebește deci site-ul respectiv? Este vorba despre o mulțime de detalii, la care nu se gândește consumatorul obișnuit, în virtutea simplității excepționale a design-ului. De exemplu, anexarea sosurilor la anumite bucate. Există multe nuanțe, care apar doar în procesul elaborării site-ului. De exemplu, în cazul creșterii numărului de seturi în coș - să existe posibilitatea alegerii altei băuturi și altui sos sau nu? Sunt numeroase detalii legate de comoditatea transmiterii și prelucrării comenzilor de către angajații companiei. Noi am efectuat conexiunea site-ului la sistemul iiko, pentru ca angajații companiei Wurst să nu fie puși în situația de a se reinstrui, ci să activeze conform algoritmului obișnuit. Monitorizarea comenzilor perfectate pe site se desfășoară în mod similar cu a tuturor celorlalte comenzi.

La semnarea contractului, reprezentanții companiei Wurst au subliniat că un moment principial pentru aceștia îl constituie termenele de elaborare a site-ului și, în pofida multor nuanțe, apărute în procesul de lucru, noi ne-am încadrat în termene și am predat proiectul la timp.

Tehnologii noi, atât în lumea automobilelor, cât și în studioul nostru web. Am elaborat un portal pentru vânzarea mașinilor electrice folosind o tehnologie cu care nu am mai lucrat anterior. Ne făceam griji, însă acest lucru nu ne-a împiedicat să facem un site web grozav!
Compania noastră a elaborat site-ul web pentru școala auto Start. Acesta nu este un proiect dificil, dar, în ciuda acestui fapt, l-am tratat cu întreaga noastră seriozitate, și site-ul web elaborat este comod atât pentru elevi, cât și pentru personalul școlii auto.
Uneori, cel mai bun principiu pentru elaborarea unui site web este de a nu-l complica. Anume un astfel de principiu a fost aplicat de noi pentru magazinul online Premium Store și am elaborat un site web elegant și modern, unde atenția principală a utilizatorului se concentrează pe catalogul de mărfuri.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere