Magazinul online Premium Store

Premium Store este un magazin de mărfuri cu renume mondial. Și anume companiei noastre i-a fost încredințată sarcina de a elabora site-ul web care să corespundă nivelului mărfurilor vândute.

Înainte de a începe lucrul, am gândit structura site-ului web și navigarea prin compartimentele sale, pentru a asigura vizitatorilor ușurința de utilizare. În spatele culiselor site-ului web este ascunsă interacțiunea programului intern al magazinului, a panoului de control și a interfeței web. Anume datorită unei astfel de interacțiuni este posibil de afișat informațiile actualizate și procesarea rapidă a comenzilor.

La elaborarea designului, am folosit culorile de firmă ale companiei și am urmat cărții de brand (brand-book) pentru a asigura recunoașterea și a păstra stilul corporativ elaborat. La fel, fiind inspirați de designul mărfurilor comercializate, am folosit linii clare și forme netede și, ca rezultat, designul elaborat arată elegant, modern și neobișnuit.

Principiul de bază pe care l-am folosit la elaborarea site-ului web pentru magazinul online Premium Store este simplitatea liniilor și a percepției. Anume acesta este motivul pentru care atenția principală a vizitatorilor se concentrează asupra mărfurilor, ceea ce și aștepta beneficiarul de la noi.

Tehnologii noi, atât în lumea automobilelor, cât și în studioul nostru web. Am elaborat un portal pentru vânzarea mașinilor electrice folosind o tehnologie cu care nu am mai lucrat anterior. Ne făceam griji, însă acest lucru nu ne-a împiedicat să facem un site web grozav!
Compania noastră a elaborat site-ul web pentru școala auto Start. Acesta nu este un proiect dificil, dar, în ciuda acestui fapt, l-am tratat cu întreaga noastră seriozitate, și site-ul web elaborat este comod atât pentru elevi, cât și pentru personalul școlii auto.
Am implementat partea software a proiectului pentru compania ClasicMed, implementând funcționalitatea site-ului web în așa mod încât beneficiarul să poată gestiona site-ul web independent, fără suport suplimentar.

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere