Site-ul web de piese auto Tehnovans

Результат

Compania Tehnovans se specializează în domeniul livrărilor pentru camioane, iar în catalogul companiei puteți găsi mai mult de 60,000 titluri de piese de schimb. Întreg catalogul se sincronizează cu programul clientului pentru ca informația referitor la disponibilitatea bunurilor în depozite să fie mai ușor de actualizat.

Pentru ca clienții să se orienteze mai ușor în catalogul enorm al companiei, noi am realizat o modalitate mai ușoară de căutare. Căutarea este posibil de efectuat după anumiți parametri cum ar fi: conform numărului piesei sau după titlul piesei. Pentru realizatori sunt prevăzute condiții speciale, care vor fi posibil de vizualizat doar dacă a fost aprobat accesul în informația secretă pentru realizatori. Am elaborat un sistem de prelucrare a datelor chiar pe panoul de control al site-ului web. Aceasta permite eficientizarea lucrului cu comenzile, acordarea statutului necesar, filtrarea comenzilor după dată și client.

Am îndeplinit cu succes sarcinile puse la elaborarea site-ului web, de aceea utilizarea site-ului este comodă membrilor companiei, clienților și realizatorilor.

Clienții noștri

bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere