Site-ul pentru Euroline-Construct

Результат

Există po categorie de clienți, care crează un site pentru prima dată și datorită specificului serviciului său nu își imaginează cum trebuie să arate un site, nu au materiale pentru site pe care se pot baza. Aceasta este probabil cea mai dificilă categorie de clienți, și Euroline-Construct face parte din această categorie.

Elaborarea site-ului pentru compania Euroline-Construct – a fost o muncă de colaborare, complicată pentru ambele părți. Am discutat, am argumentat și am identificat cea mai optimală soluție. Acesta a fost un proiect care a durat mai mult decât timpul preconizat și promis, dar noi suntem mulțumiți de rezultatul final.

Ce am făcut noi în limitele proiectului dat? Am dat startul cu crearea logo-ului, structurii și designului, epntru aprobarea cărora s-au dus discuții îndelungate. L aurmătoarea etapă s-au conectat și programatorii, care au realizat posibilitatea de vizualizare a informației detalioate. Cu toate acestea lipsa blocurilor nu influențează integrității perceptuale a informației. Am finisat lucrările cu elaborarea textului și completării site-ului. Am studiat tematica, am aflat toate subtilitățile și specificul materialelor și lucrărilor, precum și scrierea textului complicat într-un limbaj accesibil.

În lipsa totală a materialelor – clientul nostru a obținut un site elaborat în trei limbi, materiale și imagini în formă finisată și gata pentru a fi prezentate la expoziție.

Clienții noștri

bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Понравились наши работы?
Звоните 069-44-55-44
Проекты любого уровня
Четкие
сроки
Адекватная стоимость
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere