Elaborarea de site-uri
228 lucrări
Elaborarea de site-uri
Elaborarea de site-uri

Astăzi un site – nu este un obiect de lux, ci fața companiei. Modernitatea dictează regulile sale și nu mai este suficientă o simplă publicitate a serviciilor și mărfii, consumatorul vrea să vizualizeze marfa și să afle despre ea cât mai multe informații utile. Site-ul îl ajută să facă acest lucru.

Elaborarea site-ului nu este doar o scriere a codului, însă și un proces creativ la fiecare pas.

Echipa noastră de profesioniști Vă va ajuta în toate. Începem de la machetă și finisăm cu un site complet funcțional. Dumneavoastră ziceți idea și sarcinile, iar noi le realizăm în viață! Nu sunt restricții în fanteziile Dumneavoastră, noi vom face un site maxim comod, modern, rapid și informativ.

Elaborarea de site-uri
Elaborarea de site-uri
Портфолио веб-сайтов
Cont personal pentru bemol.md
Contul personal Bemol este un instrument comod pentru clienții companiei, care prezintă în mod transparent informații despre veniturile și cheltuielile resurselor. Am implementat vizualizarea confortabilă a rapoartelor, gestionarea hărților și alte funcții utile pentru utilizatori.
Magazin online de mărfuri sportive
Atunci când am dezvoltat magazinul online Sportlandia, ne-am concentrat pe ușurința clienților de a naviga pagina web și de a găsi secțiunea sau produsul potrivit. Am elaborat cu atenție designul, am accentuat prețurile și elementele de bază, astfel încât chiar și vizitatorii noi să poată găsi și comanda cu ușurință bunurile necesare.
Transferul comenzilor de pe website pentru burger.md
Pentru burger.md, am implementat o nouă funcționalitate a site-ului web și am stabilit conexiunea cu programul intern iiko al clientului. Am făcut această conexiune flexibilă și bilaterală, iată de ce comenzile ajung rapid în sistemul clientului, iar prețurile și informațiile sunt încărcate rapid pe site din iiko.
Actualizartea site-ului web pentru imperial-Vin
Tendințele se modifică, tehnologiile se dezvoltă, de aceea peste o perioadă oarecare site-urile web trebuie actualizate. Apreciem faptul că clienții noștri se adresează anume companiei noastre nouă o asemenea comandă. Noi am actualizat site-ul web al companiei Imperial-Vin, luând în considerație doleanțele clientului și discutând împreună posibilitățile de îmbunătățire a componentei funcționale.
Landing pentru noul produs fitogreen.md
Apa eterică naturală – este un produs nou pe piața Moldovei. Pentru a putea vorbi oamenilor despre acest produs noi am creat strategia landing, care conține toată informația referitor la produsul dat. Iar pentru ca procurarea și testarea acestui produs să fie mai accesibilă – am creat posibilitatea de procurare în regim online.
Serviciul de livrare a produselor de către călători BuyTheWay
Aveți nevoie de un produs care nu se găsește la noi, dar poate fi adus de peste hotare? Site-ul buytheway.io vă conectează cu călătorii care îl pot aduce pentru dvs. Am dezvoltat un site clar și ușor de folosit, cu un sistem de plată foarte bine gândit. Banii sunt transferați doar după confirmarea livrării produsului.
Opiniile clienților
Ana Chicu, Director sectia marketing Comsales Grup
Din numele companiei ”Comsales Grup”. Mulțumim colectivul ilab.md pentru relația de parteneriat solidă. Lucrăm cu voi deja din 2014 și ați reușit să redați pe toate site-urile principalele noastre avantaje și caracteristicile produselor noastre.
Vladimir Bosneac, Director rabota.md
De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!
Vlad Condriuc, Administrator sitului Nr1
Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.
Maria Aramă, Sectia marketing Colombus
Compania COLOMBUS își exprimă recunoștința față de întreaga echipă a ilab.md în special conducătorului acesteia - Victor Condratiuc, cu care am avut plăcere să colaborăm în vederea creării site-lui oficial.
Golubencov Victor, Director executiv BuyTheWay
Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.
Denis Ciornei, Director sectia marketing Bomba
Mulțumim companiei ilab.md pentru colaborare la crearea site-ului bomba.md. În ciuda volumului mare de lucrări, ele au fost executate în timpul promis şi am lansat site-ul renovat la timpul stabilit.
Serghei Ianioglo, Director de marketing FBS Group
FBS Group Company expresses thanks to internet laboratory ilab.md for responsible attitude and professional approach to development of corporative site for our Company.
Mihail Babaev, Administrator Ecaterix
Mult timp nu m-am putut decide cu privire la elaboratorul site-ului nostru. La momentul de față, piața este arhiplină de companii care oferă serviciile sale pentru a crea o resursă web. Mi-a atras atenția compania Ilab.md prin lucrul lor.
Tatiana Rusnac, Director recruter.md
“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.
Victor Cucinschi, Director Happy Cleaning
Aducem mulțumiri web-studioului ilab.md pentru serviciile calitative privind elaborarea site-ului de vizită pentru compania noastră.
Iryna, Administrator Tria Hotels Istanbul
Aș dori să mulțumesc echipei companiei ilab.md pentru munca colectivă și fructuoasă în domeniul creerii designului pentru site-ul hotelului și meniul restaurantului.
Șirma Mihail, Director general adjunct 8-art.ru
Photo studioul 8-ART , în persoana directorului general adjunct Șirma M.I. aduce mulțumiri web-studioului ilab pentru munca depusă în crearea structuilor constructoare a site-ului 8-art.ru.
Artem Baboglo, Director de turism intern Upjet Travel Group
Compania UpJet Travel Group aduce sincere multumiri web- studioului iLab pentru executarea la timp a lucrărilor de design pentru pliantele publicitare. Ne-am adresat pentru proiectarea design-ului pliantelor aproape de începerea sezonului turistic.
Vladimir Balaban, Director comercial comsales.md
Sincere mulţumiri Dl. Condratiuc Victor pentru perseverenţa în cadrul elaborării machetului pentru site, precum şi pentru vizitele la oficiul nostru cu scopul soluţionării întrebărilor ivite pe parcurs, fiind suficient de multe.
Vitaly Sannatulin, Director masterholst.ru
Aș dori să aducem mulțumiri experților web-laboratorului iLab pentru munca depusă pentru site-ul companiei noastre. Foarte atent și responsabil se implică în fiecare etapă a activității, ținînd cont de fiecare detaliu, fiecare dorință.
Andrei Rudenco, Director casa-inteligenta.md
A fost o plăcere să lucrăm cu web-studioul iLab.md. În rezultatul colaborării noastre noi am obținut un site excelent în termenele stabilite.
Avantajele
Aprobarea machetelor
Câteva variante de machete
Termeni scurți de realizare

Clienții noștri

Casa Curata
Wurst
Numina
Sportlandia
CartNord
Ana Popova
PremiumStore
Gardecor
bemol
Pegas
Andys
La placinte
Bomba
Rabota.md
Nr. 1
Supergut.md
Accent
Remark
RCA
Divetro
Euroline
Novamed
AOAM
Construct.md
Comsales
Ciao cacao
lunch.md
Eliva
Eldorado Terra
PAS
Litra
Neocasa
IsBank
Gustar
FBS Group
BTW
Search4staff
BTS
Strongbody.md
Recruter.md
Piscina.md
Now taxi
Neotempo
MyConstructor.ru
MTE
Moldcontainer
LVI
Savoy
Infoworld
Ecaterix
Colombus
AOAM
Virtualtur
Puteți lăsa solicitarea Dumneavoastră chiar acum
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Depune cerere