Dezvoltare site web

228

Lucrări finalizate

Crearea de site-uri rămâne un aspect important al activității companiei noastre, chiar și ne extindem serviciile în domeniul dezvoltării web.

Avantajul principal al nostru este independența site-urilor noastre de suportul constant. Clienții noștri pot adăuga, edita și șterge informații pe site-ul lor singuri, menținându-l actualizat cu eforturile propriilor angajați, fără ajutor extern. Această opțiune simplifică procesul de mentenanța și economisește resursele clienților.

Dezvoltăm și pagini landing, simple și magazine online mari, care necesită sincronizări complexe, generare de rapoarte și sisteme de management interne cu componente multiple. Abordăm fiecare proiect individual, studiind și analizând ceea ce va funcționa în acest domeniu de activitate. Elaboram proiectele astfel ca să fie ușor să mențină informațiile actualizate de către clienții noștri. Scopul nostru este să dezvoltăm site-uri web care să faciliteze munca clienților, fără a necesita eforturi suplimentare pentru mentenanța și asistență.

Cere oferta

cele mai bune solutii

Icon

Sincronizarea cu sistemul contabil

Icon

Implementarea rapoartelor solicitate

Icon

Transfer de date pe platforme de publicitate

Icon

Integrare cu sisteme terțe

Peste 100 de integrări posibile

Dezvoltarea proiectului nu înseamnă doar scrierea de cod, ci și integrarea serviciilor și a programelor terților.

Image
Image
Image
Image
Image

20+

pana la urma vei primi
Design individual

Design individual

Sistem convenabil de gestionare a conținutului

Sistem convenabil de gestionare a conținutului

Un site care îndeplinește cerințele Dvs.

Un site care îndeplinește cerințele Dvs.

2 ani garantie la lucrarile efectuate

2 ani garantie la lucrarile efectuate

Recenzii

Toate recenziile
Евгений Быстрицкий

La etapa creșterii companiei, ne-am adresat de două ori la Ilab cu rugămintea de a calcula costul site-ului companiei. Prima oară, am decis să economisim și am refuzat oferta, considerând că vom reuși, cu forțe proprii, să obținem un rezultat asemănător. În realitate însă, totul s-a dovedit a fi mai complicat decât ne închipuisem, - proiectul s-a tărăgănat, a fost modificat în mod repetat și, în consecință, a fost abandonat.

Голубенков Виктор

Aducem sincere mulțumiri companiei Ilab.md pentru că ne-au ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web și la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.

Влад Кондрюк

Aș dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.md pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.

Владимир Бошняк

De mult timp am atras atenţia asupra companiei iLab.md. Ca urmare am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru reţelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Am rămas foarte mulţumiţi!

Татьяна Руснак

“Intelligent Recruitment” - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.md.

Prev
Next

Alte servicii

Aplicaţii mobile Aplicaţii mobile Aplicaţii mobile
Aplicaţii mobile

Dezvoltarea de aplicații mobile pentru iOS și Android este una dintre direcțiile studioului nostru web. Aplicațiile m...

Mai multe Arrow

Pentru cine a făcut-o:

Logo-client
Logo-client
Logo-client
Logo-client
Logo-client

37+

Mai multe Arrow
Sisteme de utilizare internă Sisteme de utilizare internă Sisteme de utilizare internă
Sisteme de utilizare internă

Pentru companiile cu multă muncă în spatele scenei și nevoia de interacțiune continuă a angajaților, dezvoltăm sistem...

Mai multe Arrow
Mai multe Arrow
Terminale de auto-deservire Terminale de auto-deservire Terminale de auto-deservire
Terminale de auto-deservire

Dezvoltarea de software pentru terminalele de auto-deservire este unul dintre serviciile noastre. Noi dezvoltăm inter...

Mai multe Arrow

Pentru cine a făcut-o:

Logo-client
Logo-client
Logo-client

3+

Mai multe Arrow